روانشناس خوب در غرب تهران
روانشناس خوب در غرب تهران بسیاری از انسان ها در سرتاسر کره ی زمین، در زندگی با مسائل و مشکلات روحی و روانی زیادی دست و پنجه نرم می کنند و وجود یک روان شناس آگاه و توانمند می تواند آن ها را در حل این مسائل یاری کند. روان شناس به فردی گفته می شود که فرایند های ذهنی و رفتار انسان را مشاهده و تفسیر می کند و سپس راه حل مناسبی را با توجه به اطلاعات به دست آمده ارائه می دهد. با توجه به گستردگی مشکلات و گوناگونی موضوعات روان شناسی، این علم نیز به شاخه های متعددی تقسیم می شود که در ادامه درباره ی آن ها توضیح خواهیم داد. همچنین تعدادی از ویژگی های یک روان شناس خوب را برشماردیم که دانستن آن ها خالی از لطف نیست. بهترین روانشناس خوب در غرب تهران در کلینیک روانشناسی آفتابگردان با ما در تماس باشید.
کلینیک روانشناسی و مشاوره آفتابگردان با مجوز رسمی از سازمان روانشناسی با دو شعبه در شرق و غرب تهران
تماس : ۷۷۱۸۶۸۴۱–۰۲۱ __ ۰۹۳۰۱۹۳۹۲۵۴
روان شناس کیست؟
روان شناس به فردی می گویند که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان را مشاهده و تفسیر می کند، سپس راه حل مناسبی را با توجه به اطلاعات به دست آمده و دسته بندی شده به مراجعه کننده ارائه می دهد.
انواع روانشناس کدامند؟
با توجه به گستردگی اطلاعات و متفاوت بودن رفتارهای انسانی انواع مختلفی از روان شناس وجود دارد که اهداف گوناگونی را دنبال می کنند؛ که ما در ذیل به چند دسته از آن ها اشاره می کنیم:
۱- روان شناسی بالینی
محبوب ترین و مهم ترین شاخه ی علم روان شناسی، روان شناسی بالینی است که با به کار گیری روش های علمی و تئوری های گوناگون، اختلالاتی مانند افسردگی و اضطراب، اختلال در رفتارهای اجتماعی، اختلال در خوردن و خوابیدن، مشکلات جنسی و اعتیاد به مواد مخدر را درمان می کند.
۲- روان شناسی رشد
روان شناسی رشد به بررسی تغییرات بدن، شخصیت و تحولات روح و روان انسان از زمان جنینی تا مرگ می پردازد. اما تمرکز این نوع روان شناسی بیشتر بر روی دوره ی کودکی و نوجوانی است. به عبارت کلی، روان شناسی رشد به دنبال مشخص کردن نیازهای انسان در مراحل مختلف زندگی می باشد و با رشته های گوناگون دیگری از جمله، پزشکی، جامعه شناسی، زیست شناسی و دیگر موارد ارتباط دارد.
مقالات مرتبط:روانشناسان کودک و نوجوان غرب تهران
۳- روان شناسی شخصیت
یکی از بزرگترین انواع روان شناسی، روان شناسی شخصیت می باشد که به بررسی شخصیت افراد می پردازد و به دنبال یافتن اختلالات شخصی آن هاست و بنابراین هدف آن توسعه ی شخصیت فردی و رفع این اختلالات می باشد تا هرچه سریع تر از بروز مشکلات ناشی از این اختلالات جلوگیری به عمل بیاورد.
۴- روان شناسی تربیتی
روان شناسی تربیتی یکی دیگر از شاخه های روان شناسی است که هدف آن تحقیق و پژوهش در مسائل مربوط به تعلیم و تربیت است تا مهارت ها و استعدادهای کودکان را بیابد و آن ها را شکوفا کند و به بهترین شکل ممکن تربیت و آماده ی حضور در جامعه کند.
۵- روان شناسی اجتماعی
روان شناسی اجتماعی همان طور که از نام آن پیداست می کوشد تا روابط اجتماعی افراد را بهبود ببخشد و مشکلات و مسائل مربوط به رفتارهای اجتماعی را حل کند تا افراد بتوانند به شکل موثرتری در جامعه حضور یابند.
کلینیک روانشناسی و مشاوره آفتابگردان با مجوز رسمی از سازمان روانشناسی با دو شعبه در شرق و غرب تهران
تماس : ۷۷۱۸۶۸۴۱–۰۲۱ __ ۰۹۳۰۱۹۳۹۲۵۴
بیشتر بخوانید:بهترین مرکز مشاوره روانشناسی در تهران
۶- روان شناسی مثبت گرا
خوشحالی و خوش بین بودن افراد آن قدر مهم است که شاخه ای از علم روان شناسی به آن اختصاص داده شده است. در دنیای پر از استرس و نگرانی، روان شناسی مثبت گرا به انسان ها کمک می کند تا از آسیب های روانی و تنش ها و اضطراب های موجود در دنیای امروز دور بمانند و زندگی خود را بهبود ببخشند. این شاخه برای بسیاری از افراد به خصوص زنان باردار، می توانند بسیار کمک کننده باشد.
۷- روان شناسی سلامت
همان طور که از نام این عنوان نیز پیداست تمرکز این شاخه از روان شناسی، شناخت عوامل آسیب زننده بر جسم انسان و جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات جسمی مانند مصرف مواد مخدر و مشروبات الکی می باشد.
۱۰ ویژگی یک روان شناس خوب در غرب تهران :
این موارد شاخه هایی از علم روان شناسی بود که با توجه به مشکلات گوناگون افراد و جامعه به وجود آمدند و سعی در حل این اختلالات و بهبود زندگی، سلامت، شخصیت و روابط اجتماعی افراد دارند. اما با این که شاخه های علم روان شناسی گوناگون هستند روان شناسان خوب، همگی ویژگی های مشترکی دارند که در ادامه آن ها را بیان می کنیم.
۱- مهارت ارتباطی بالا
یک روان شناس خوب باید مهارت ارتباطی و گفتاری عالی داشته باشد تا بتواند به طور موثر با گروه های مختلف افراد ارتباط برقرار کند.
۲- داشتن احساس هم دردی
یک روان شناس خوب باید بتواند با درمان گر همدل باشد و شرایطی را فراهم کند تا مراجعه کننده کنار او احساس خوبی داشته باشد. زیرا بسیاری از ما در زندگی مان احساس کرده ایم که کسی نمی تواند حرف های ما را بفهمد یا درکمان کند. پس داشتن احساس همدلی بالا در عین داشتن کنترل بر احساسات، خصوصیت بسیار مهمی برای هر روان شناس متخصص و توانمند محسوب می شود. برای این کار او باید خود را جای بیمار بگذارد تا بتواند رنج ها و احساسات و مشکلات او را درک کند و تنها با این کار است که می تواند به او کمک کند.
۳- کنترل داشتن بر احساسات خود
روان شناس خوب می توانند در مواقع عصبانیت، ناراحتی و موارد دیگر خود را به شکل حرفه ای کنترل کرده و صبور و بردبار باشد که در اصطلاح به آن خود کنترلی عاطفی می گویند. همچنین این مورد به بیمار اعتماد به نفس می دهد و احساس می کند که به شخص مناسبی تکیه می کند و مشکلاتش را با او در میان می گذارد.(روان شناس خوب در غرب تهران)
۴- خوب گوش دادن
حتما شنیده اید که خوب گوش دادن یک هنر است. بسیاری از ما حتی به دنبال دریافت راه حل از دیگران نیستیم و فقط می خواهیم که خوب شنیده شویم. داشتن این هنر به خصوص برای یک روان شناس امری الزامی است. او باید به خوبی به صبحت های مراجعه کننده ی خود گوش دهد و با او همراهی کند تا بیمار احساس کند مورد توجه قرار می گیرد و حرف هایش شنیده می شود.
۵- فراموش نکردن هدف اصلی
یک روان شناس خوب نباید فراموش کند که هدف اصلی او درمان بیمار است نه درآمد زایی. گرچه این حق اوست که برای زحمتی که می کشد پاداشی دریافت کند اما نباید این موضوع روی کار او تاثیر بگذارد و خوب است بدانید که بیماران بسیار سریع متوجه این مطلب خواهند شد و اگر احساس کنند که هدف درمان گر تنها درآمدزایی است چه بسا هرگز دیگر به او مراجعه نکنند.
۶- صبر
روند درمان بیماران مراجعه کننده به کیلینیک های روان شناسی اغلب، فرایندی طولانی است. بسیاری از بیماران عقب نشینی می کنند و این می تواند بر روی روان خود روان شناس اثر بگذارد. مثلا اینکه تصور کند به اندازه ی کافی خوب نیست یا توانایی لازم را ندارد ولی مسئله این است که این امری طبیعی است و باید صبور باشند.
۷- داشتن مهارت تحلیل بالا
برای یک روان شناس، تنها خوب گوش دادن کافی نیست. او باید بتواند اطلاعات و مشاهداتی را که از بیمار دریافت می کند تجزیه و تحلیل و دسته بندی کند و در نهایت راه حل مناسبی ارائه دهد. داشتن مهارت تحلیل بالا و حل مسئله، ویژگی های مهمی هستند که هر روان شناسی باید از آن ها برخوردار باشد. چرا که اکثر مردم به خاطر نداشتن همین ویژگی ها در زندگی دچار مشکل می شوند و برای حل آن ها و یادگیری مهارت های تحلیل و حل مسئله هست که به روان شناس مراجعه می کنند. گاهی اوقات مسائل به سادگی حل می شوند ولی بسیاری از اوقات هم نیاز به خلاقیت و نبوغ دارند و این دقیقا همان چیزی است که روان شناس خوب باید از آن برخوردار باشد.
۸- قابل اعتماد بودن
کلینیک روانشناسی و مشاوره آفتابگردان با مجوز رسمی از سازمان روانشناسی با داشتن روانشناس خوب در غرب تهران
تماس : ۷۷۱۸۶۸۴۱–۰۲۱ __ ۰۹۳۰۱۹۳۹۲۵۴
امانتداری، خصوصیتی بسیار مهم برای روان شناس محسوب می شود. برای اینکه بیمار بتواند رابطه ی خوبی با درمان گر برقرار و مشکلات و مسائلش را به راحتی بیان کند در وهله ی اول باید بتواند به روان شناس خود اعتماد کند، مطمئن باشد که او جانب امانت داری را رعایت می کند و صحبت های بیان شده در اتاق مشاوره هرگز به بیرون از آن راه نخواهد یافت و این وظیفه ی درمان گر است که این احساس مثبت را درون او ایجاد کند. روان شناس خوب در غرب تهران
۹- داشتن ذهن باز
ممکن است یک روان شناس در تجربه های کاری خود با بیمارانی برخورد کند که دیدگاه یا اعتقاداتشان با او متفاوت هست یا حتی ضد انسانی و ضد بشری است. یک روان شناس حرفه ای در چنین مواردی خود را کنترل کرده و سعی می کند با ذهنی باز به مسائل نگاه کند و او را مورد قضاوت قرار ندهد. تنها با این کار است که می تواند بیمار را در روند درمان ثابت نگاه دارد. چرا که به محض اینکه او احساس کند درک نمی شود و مانند دیگر افراد مورد قضاوت قرار می گیرد دیگر به درمان گر مراجعه نخواهد کرد.
۱۰- یادگیری مداوم
علم روان شناسی مانند سایر علوم هر روز در حال پیشرفت است و بنابراین یک روان شناس خوب یادگیری خود را متوقف نمی کند. زیرا محققان هر روز به ابعاد تازه ای از شخصیت انسان دست پیدا می کنند و بنابراین این علم هم نیاز دارد تا به روز رسانی شود و راه حل های تازه و مناسبی در برخورد با مشکلات ارائه گردد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!