روانشناس و مشاور خانواده شرق تهران
روانشناس ومشاوره خانواده شرق تهران یا خانواده درمانی با هدف رسیدگی به مسائل روانشناختی، رفتاری و عاطفی است که باعث مشکلات خانوادگی می شود. ابداع شده است. اعضای خانواده برای ایجاد و حفظ یک رابطه سالم با یک درمانگر یا مشاور همکاری خواهند کرد
روانشناس و مشاوره خانواده در شرق تهران کیست؟
روانشناس و مشاوره خانواده در شرق تهران یا خانواده درمانی روشی برای ایجاد و حفظ روابط خانوادگی سالم و کاربردی است.
هدف شناسایی و رفع مشکلات در خانواده است. این مسائل می تواند عاطفی، روانی یا رفتاری باشد.
بسیاری از رویکردهای خانواده درمانی از نظریه سیستم های خانواده سرچشمه می گیرند. این نشان میدهد که خانوادهها به جای گروههایی از افراد که مستقل از یکدیگر عمل میکنند، در یک سیستم قرار دارند و عملکرد آنها برهم تأثیر می گذارد .
بر اساس تئوری سیستم های خانواده، تغییرات در یکی از اعضای خانواده بر تغییرات در سایر بخش های خانواده تأثیر می گذارد.
خانواده درمانی چه تفاوتی با روانشناس ومشاوره خانواده در شرق تهران دارد؟
اصطلاحات “خانواده درمانی” و “مشاوره خانواده” اغلب قابل تعویض هستند. هر دو معمولاً شامل گفتگو میشوند تا به افراد و خانوادهها کمک شود تا از این طریق روی درگیریها، موانع، یا مسائل مربوط به سلامت روان کار کنند.
با این حال، یک خانواده درمانگر ممکن است اعتبار متفاوتی نسبت به یک مشاور داشته باشد. معمولاً یک مشاور فقط به مدرک لیسانس نیاز دارد و ممکن است به یک مراجع پشتیبانی عمومی ارائه کند. یک درمانگر برای انجام کار به مدرک کارشناسی ارشد و مجوز نیاز دارد.
پرسیدن ،بهترین راه برای دانستن نوع خدماتی است که یک متخصص بهداشت روان خانواده یا روانشناس و مشاور در شرق تهران ارائه می دهد و شرایط آنها چیست. در طول ملاقات و احوالپرسی، خانوادهها میتوانند درباره مشاوره یا رویکرد روانشناختی خاصی که اتخاذ میکنند بپرسند.
کلینیک روانشناسی و مشاوره آفتابگردان با بهترین روانشناس و مشاور خانواده شرق تهران
تماس : ۷۷۱۸۶۸۴۱–۰۲۱ __ ۰۹۳۰۱۹۳۹۲۵۴
درمانگران روانشناسان ومشاوران خانواده در شرق تهران نیز باید اطلاعاتی در مورد تحصیلات و مجوز فعالیت خود ارائه دهند.
خانواده ها شبکه های پیچیده ای از روابط، احساسات و همبستگی هستند. با این حال، گاهی اوقات ممکن است این ارتباطات به دلیل درگیری ها و سوء تفاهم ها تیره شود. روانشناسی وخانواده درمانیدر شرق تهران، شکلی از درمان روانشناختی را از طریق این چالش ها ارائه می دهد.
دلایلی که نشان میدهد شما نیازمند خانواده درمانی هستید:
یکی از کلیدهای پیشبرد یک واحد خانواده موفق این است که بتوانیم نیازهای فردی را درک کرده و شناسایی کنیم و آن ها را با رفاه خانواده متعادل کنیم. روانشناسی و خانواده درمانی در شرق تهران شکل منحصر به فردی از درمان است که می تواند به رفع تمام این نیازها کمک کند. در طول خانوادهدرمانی، روانشناس ومشاورخانواده در شرق تهران میتواند منبع خوبی برای خانوادههایی با مشکلات متفاوت باشد و مهم نیست که موضوع مورد نظرتان چقدر بزرگ یا کوچک به نظر میرسد، او میتواند به شما کمک کند.
اگر احساس می کنید خانواده شما در حال از هم گسیختگی است، ما می توانیم کمک کنیم. به یک خانواده درمانگر دارای مجوز متصل شوید.
دلایلی که ممکن است خانواده شما از خانواده درمانی سود ببرند چیست؟
همانطور که به دنبال یک روانشناس ومشاور خانواده در شرق تهران هستید، همه گزینه های موجود، از جمله یک مشاور سنتی، محلی و درمانگران آنلاین را در نظر بگیرید. مشاورانی وجود دارند که برای کمک به خانواده شما در کشف درمان و حل مشکلات خانوادگی ایده آل هستند. اگر به خانواده درمانی فکر می کنید، این به خودی خود نشانه خوبی است. همانطور که این تصمیم مهم را برای جستجوی حمایت خارجی می گیرید، در اینجا ده دلیل که نشان می دهد خانواده شما به مشاوره خانواده نیازمند است آمده است.
۱- خانواده ترکیبی
خانواده ترکیبی زمانی است که دو واحد خانوادگی جداگانه تصمیم می گیرند یکی شوند. این می تواند زمانی اتفاق بیفتد که یک فرد دارای فرزند با فرد دیگری که او هم دارای فرزند است ازدواج کند. همچنین زمانی که فردی بدون فرزند با یکی از والدین ازدواج می کند، یک خانواده ترکیبی ممکن است اتفاق بیفتد، و در شرایط مشابه، زمانی که این زوج صاحب فرزندانی می شوند، فرزندان جدید ، خواهر و برادر ناتنی دارند.
دستیابی به راه حل برای این نوع خانواده ها می تواند دشوار باشد، به خصوص زمانی که والد جداشده هنوز در زندگی فرزندان دخیل باشند. نقش خواهر و برادر ناتنی می تواند مملو از بحث و جدل مداوم باشد، زیرا شما مرزها را ایجاد می کنید. هر نقشی که دارید، هدف همه احتمالاً داشتن یک واحد خانوادگی هماهنگ است که در آن همه احساس شنیده شدن و تایید شدن داشته باشند. روانشناس ومشاورخانواده درشرق تهران می تواند در این زمینه به شما کمک کند. خانواده درمانی میتواند راهی آسان برای خانوادهها برای ابراز نگرانیها و یافتن ارتباط و حمایت از متولیان ارائهدهنده سلامت روان باشد.
۲- تغییرات در زندگی روزمره
سازگاری با چیزهای جدید همیشه آسان نیست. نمونه های خوبی از تغییرات در زندگی روزمره که خانواده ها می توانند به حمایت نیاز داشته باشند چیست؟ در اینجا برخی از:
– نقل مکان به یک محله یا شهر جدید
– طلاق یا جدایی
– غم و اندوه در خانواده
خانوادهتان میتوانند با خانواده درمانی، از جمله خانواده درمانی آنلاین، سازگار شوند و در صورت لزوم، بهبود یابند. افراد در هر سنی ممکن است با سازگاری مشکل داشته باشند. اما اگر کودکی برای مثلاً نقل مکان از خانه قدیمی خود به خانه جدید دچار ناراحتی شود، به خصوص اگر مشکل سازگاری به نظر از بین نرود، کل خانواده ممکن است برای کمک به سازگاری در درمان شرکت کنند. میتوانید فرزندتان را برای رسیدگی به مشکلش به بهترین روانشناس کودک ما ارجاع دهید.
❇️ احساس تنهایی یا انزوای اجتماعی
گاهی اوقات، شما یا همسرتان نیاز به زمان تنهایی دارید، درست است؟ صرف نظر از اینکه در چه سنی هستید، داشتن زمان تنهایی برای همه طبیعی است. خانوادهها گاهی اوقات مراحلی را پشت سر میگذارند که میخواهند وقت تنهایی داشته باشند یا وقت بیشتری برای خانواده میخواهند.
با این حال، اگر فردی را در هر سنی دیدید که از خانواده کنارهگیری میکند، ترجیح میدهد در اتاقش بماند تا اینکه هر شب برای شام بیاید، دیگر با دوستان یا خانواده معاشرت نکند، یا اغلب ابراز میکند که احساس نمیکند درک می شود، این می تواند به یک موضوع نگران کننده تبدیل شود، به خصوص زمانی که با علائم دیگر همراه باشد. گاهی اوقات، این کناره گیری از دیگران می تواند نشانه ای از شرایطی مانند اختلال افسردگی اساسی یا اختلال خوردن باشد.
اگر فردی در خانواده خود احساس تنهایی می کند، یا اگر با نگرانی های دیگری مانند افسردگی یا قلدری مواجه است که باعث می شود احساس تنهایی کند، خانواده درمانی می تواند کمک کند. در خانواده درمانی، می توانید درک بهتری از دیدگاه و کار یکدیگر به دست آورید. به همین دلیل است که خانواده درمانی اغلب بخشی از برنامه های بستری یا سرپایی برای نگرانی های سلامت روان است.
❇️ سازگاری با سال های نوجوانی
اگر پدر و مادر هستید، زمانی نوجوان بودید، بنابراین میدانید که نوجوانان اغلب با مجموعهای از تفکرات ، علایق و دیدگاه های روبه رو هستند که با افکار و علایق شما کاملا متفاوت است. سال های نوجوانی معمولاً پر از احساسات، اضطراب و پرسش است. همچنین در طول سالهای نوجوانی تغییرات زیادی برای فرزندتان رخ می دهد که ممکن است بهعنوان والدین در سازگاری با آنها مشکل داشته باشید. با این حال، این تنظیم امکان پذیر است. خانواده درمانی می تواند به شما کمک کند تا از سلامت روانی نوجوان خود حمایت کنید، یا می تواند در مورد نگرانی های موجود در خانواده، مانند ارتباط و احترام به استقلال، به شما کمک کند.
طبیعی است که افراد تا زمانی که مغزشان به طور کامل رشد نکرده است، در حدود سن ۲۲ تا ۲۵ سالگی، با احساسات خود مشکل دارند. خانوادهدرمانی میتواند به شناسایی مسائل اساسی که در خانواده شما اتفاق میافتد و باعث درگیری یا آشفتگی عاطفی با فرزندان و اعضای دیگر خانواده میشود کمک کند. درمانگران به فرزندان و والدین اجازه میدهند تا نگرانیهای خود را بیان کنند تا ارتباط بهتری بین کل خانواده ایجاد شود.
❇️ اعتیاد/اختلالات مصرف مواد
با وجود اینکه اعتیاد یک تابو و انگ اجتماعی و فردی است، اختلالات مصرف مواد شایع اما قابل درمان هستند.
اگر فرد مورد نظر شما به مداخله خدمات توانبخشی یا مشاوره سرپایی نیاز داشته باشد، کل خانواده می توانند از مشاوره یا درمان خانواده بهره مند شوند. در خانواده درمانی، می توانید یاد بگیرید که چگونه از یکدیگر حمایت کنید و به طور مناسب با اختلال مصرف مواد مقابله کنید. در موارد اختلالات مصرف مواد، خانواده درمانی مکانی عالی برای هر یک از اعضای خانواده است تا در مورد چگونگی تأثیر اعتیاد بر زندگیشان صحبت کنند و راه حل های واقعی ارائه دهند .
❇️ پنهان کاری
داشتن اسرار یا چیزهای خاصی که برای خود نگه می دارید، تحت شرایطی طبیعی و سالم است. در حالی که شفافیت و صداقت در خانواده مهم است و ارتباط صادقانه در ازدواج ضروری است، داشتن چند راز که برای خود نگه می دارید به کسی آسیب نمیرساند . با این حال، اگر متوجه میشوید که دائماً چیزهایی را از همسرتان پنهان میکنید یا عمداً چیزهایی را ترتیب میدهید تا شریک یا خانوادهتان متوجه نشوند، این رفتار فریبکارانه و مخفیانه است و میتواند منجر به برخی مسائل اساسی در مسیر ارتباطتان شود. این عادات می تواند کل خانواده را تحت تاثیر قرار دهد.
خانواده درمانی به شما و همسرتان کمک می کند تا علت اصلی فاصله ایجاد شده بین شما و چرایی پنهان کاری را کشف کنید. یک خانواده درمانگر همچنین می تواند به پر کردن شکاف ارتباطی که ممکن است با شریک زندگی خود دارید کمک کند.
-❇️فقدان/خودداری از صمیمیت
وقتی شریک زندگی شما دچار سردرگمی و خستگی شده است، ظرفها را نمیشوید یا ارتباطش با شما سرد شده ،
آیا به خاطر تنبیه او ازصمیمیت و همراهی با او عقب می کشید؟ هرگز نباید احساس کنید که باید شریک زندگی خود را تنبیه کنید. در یک رابطه، دو نفر باید برای یک راه حل سودمند دوجانبه با هم همکاری کنند، نه اینکه همدیگر یا یکی دیگر از اعضای خانواده را تنبیه کنند.
خودداری از محبت یک راه ظریف برای دستکاری همسرمان است و گاهی اوقات ممکن است حتی متوجه نباشیم که در حال انجام آن هستیم. این رفتار می تواند باعث عدم تعادل شدید در یک رابطه و رنجش و عصبانیت شود. مشاوره یا درمان خانواده می تواند به شما کمک کند تا راه های بهتری برای برقراری ارتباط با نیازهای خود با همسرتان پیدا کنید.
فقدان محبت یا نشان دادن توجه مثبت در یک واحد خانواده به عنوان یک کل نیز ممکن است دلیلی برای شرکت در درمان باشد.
❇️ بهبودی از آسیب های گذشته
شنیدن جملاتی مانند «این اتفاق مال گذشته است، پس دیگر مهم نیست» یا «بیایید گذشته را در گذشته نگه داریم» معمول است. با این حال، مواقعی وجود دارد که در صورت عدم توجه، اتفاقاتی که در گذشته رخ داده است میتواند تأثیری ماندگار داشته باشد.
شاید فرزندتان چیزی را به خاطر بیاورد که شما در جوانی بدون هدف آسیب زدن به او گفته اید که او را رنجانده و احساساتش را جریحه دار کرده است، یا یک رویداد آسیب زا رخ داده است که او را تحت تاثیر قرار داده است. شاید در رابطه شما خیانت وجود داشته و تاثیر ماندگاری داشته است. اینها نمونه هایی از موقعیت هایی هستند که خانواده درمانی می تواند به طور بالقوه به شما در بهبودی از گذشته کمک کند.
نادیده گرفتن این نگرانیها و تلاش برای تمرکز بر زمان حال وسوسهانگیز است، ممکن است برای خانواده بسیار مهم باشد که درباره این موضوعات صحبت شود. خانوادهدرمانی میتواند به شما کمک کند که در همان مسیر قرار بگیرید و به روشی سالم، معتبر و آگاهانه پیش بروید.
❇️ از هم جدا شدن، احترام گذاشتن به تفاوت ها و یافتن سازش
افراد به طور طبیعی با افزایش سن رشد و تغییر می کنند. در یک رابطه، گاهی اوقات ما نیاز داریم که خود را با تغییر و رشد خانواده خود وفق دهیم. وقتی بچهها نوجوان هستند، والدین بزرگسال این فرصت را پیدا میکنند که وقتی بچههایشان بیرون از خانه هستند، درباره روشی که میخواهند زندگی کنند فکر کنند، و گاهی اوقات، خانواده میتواند ایدههای بسیار متفاوتی در مورد نحوه تعامل و الگوهای رفتاری داشته باشد.
ممکن است کودکی در خانه داشته باشید که بخواهد در خانه بماند. ممکن است بخواهید به کوهستان بروید، در حالی که همسرتان می خواهد با دوست صمیمی اش برای خرید برود .
یک خانواده درمانگر می تواند به خانواده شما کمک کند تا آینده خود را هدایت کند. درمان زمینه ای را برای خطوط باز ارتباط با یک میانجی بی طرف فراهم می کند. همچنین می تواند به شما در درک تفاوت های یکدیگر کمک کند، که اغلب ارزشمند است.
❇️ نگه داشتن کینه
مشابه درمان تروما یا صدمه گذشته، زمانی که یکی از اعضای خانواده کینه ای در دل دارد، می تواند در کل خانواده احساس شود و بر آن تأثیر بگذارد. اگر دائماً همسرتان را مقصر می دانید ،بیش از حد با همه تصمیمات مخالفت می کنید یا بیش از حد از فرزندتان انتقاد میکنید خانواده درمانی برای شما سودمند است . درمانگران می توانند فضایی امن و خنثی را برای حل تعارضات درون خانواده فراهم کنند.(روانشناس و مشاور خانواده شرق تهران)
کینه توزی می تواند برای خانواده مضر باشد زیرا اغلب باعث ایجاد رنجش، خشم و تحقیر می شود. این احساسات می تواند منجر به دعوا و تلخی های غیر ضروری شود. گاهی اوقات ما حتی اصل ماجرایی را که باعث ایجاد کینه شده است به خاطر نمی آوریم ، فقط می دانیم که به شدت از دست آن شخص آزرده و عصبانی هستیم . وقتی دیوارهای اعتماد و ارتباطات در حال فروریختن هستند، خانواده درمانی برای خانواده شما موثری است
💠 پنج مرحله خانواده درمانی ، فرآیندی دگرگون کننده است که به خانواده ها کمک می کند پیوندها را بازسازی کنند، ارتباط موثر برقرار کنند و شفا پیدا کنند.
۱. ایجاد تعامل و ارتباط
مرحله اول پایه و اساس سفر درمانی است. درمانگران محیطی امن و دلپذیر ایجاد میکنند و به اعضای خانواده اجازه میدهند تا در مورد نگرانیهای خود صحبت کنند. ایجاد رابطه و اعتماد برای درمان موثر بسیار مهم است. خانواده هایی که در پریشانی هستند در به اشتراک گذاشتن تجربیات خود آرامش پیدا می کنند، در حالی که درمانگران با دقت گوش می دهند تا پویایی های بازی را درک کنند.
۲. ارزیابی و درک
در این مرحله، درمانگران به عمق تاریخچه، نقشها و الگوهای ارتباطی خانواده میپردازند. با درک علل ریشه ای تعارضات، درمانگران بینشی به دست می آورند که رویکرد درمانی را هدایت می کند. اعضای خانواده یاد می گیرند که فراتر از اختلافات سطحی را ببینند و محرک های عاطفی عمیق تر را تشخیص دهند. این درک راه را برای پرداختن به مسائل اساسی هموار می کند.
۳. بازسازی و تقویت ارتباطات
ارتباط موثر سنگ بنای پویایی خانواده سالم است. در این مرحله، درمانگران روشهای جدیدی برای برقراری ارتباط و تعامل به خانوادهها آموزش میدهند. تمرکز بر گوش دادن فعال، بیان محترمانه و اعتبار بخشیدن به احساسات همه اعضای خانواده ،از این دسته است. با جایگزینی الگوهای ارتباطی منفی با الگوهای مثبت، اعضای خانواده شروع به درک بهتر یکدیگر می کنند، همدلی را تقویت می کنند و تعارض را کاهش می دهند.
۴. حل و فصل و شفا
با بهبود ارتباطات، این روند به سمت حل تعارضات و تقویت شفا پیش می رود. خانواده درمانی فضایی را برای رسیدگی به احساسات فروخورده و مسائل حل نشده فراهم می کند. اعضای خانواده یاد می گیرند که تعارضات را به طور سازنده مدیریت کنند، در حالی که درمانگران آنها را در فرآیند بخشش و رها کردن راهنمایی می کنند. این مرحله همدلی، رشد و پیدایش پیوندهای قوی تر را تشویق می کند.
۵. یکپارچه سازی و نگهداری
مرحله نهایی در مورد اطمینان از تغییر پایدار است. درمانگران به خانواده ها کمک می کنند تا مهارت هایی را که به دست آورده اند در زندگی روزمره خود ادغام کنند. خانواده ها ارتباط موثر، حل تعارض و همدلی را در خارج از جلسات درمانی تمرین می کنند. درمانگران راهنمایی هایی را برای مدیریت مشکلات احتمالی ارائه می دهند و اطمینان حاصل می کنند که پیشرفت در طول درمان ثابت می ماند.
تشکر ممنون از لطفی که دارین.
ممنون از لطف شما دوست عزیز
بسیار آموزنده و عالی
عالی بود