مشاوره ‌پیش از ازدواج

نکات کلیدی در مشاوره پیش از ازدواج

ارتقاء مهارت‌های ارتباطی

ارتقاء ارتباط بین زن و شوهر یکی از محورهای کلیدی این مشاوره است. هر چقدر مهارت‌های ارتباطی شما بهبود یابد، به همان اندازه می‌توانید یک رابطه مؤثر و سازنده با همسر خود داشته باشید. این مهارت‌ها دامنه وسیعی دارند که می‌توان به مهارت‌های مکالمه و شنیدن فعال اشاره کرد.مهارت‌ مکالمه به شما آموزش می‌دهد که چگونه احساسات و افکار خود را به صورت واضح و روشن به همسرتان بیان کنید. این مهارت به شما یاد می‌دهد که چگونه از کلمات و عبارات مناسب برای انتقال پیام و درخواست‌های خود استفاده کنید، بدون اینکه موجب سوء تفاهم و ناراحتی همسر خود شوید یا خود را به تحمل چیزی محکوم کنید. در مهارت شنیدن فعال نیز یاد می‌گیرید که چگونه بدون قضاوت و با تمرکز به صحبت‌های همسرتان گوش دهید. این مهارت کمک می‌کند تا پیش‌داوری نداشته باشید و جانبداری نکنید.

این تنها بخشی از مهارت‌های ارتباطی است که در جلسات مشاوره پیش از ازدواج مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای دریافت اطلاعات کامل در این زمینه، می‌توانید از روانشناسان کلینیک مشاوره آفتابگردان مشاوره بگیرید.

توانایی رفع اختلافات

برای داشتن ازدواجی موفق، باید یاد بگیرید چگونه مشکلات احتمالی را به درستی مدیریت کنید. مشاوره پیش از ازدواج به تکنیک‌های حل اختلاف پرداخته و به شما می‌آموزد که چگونه ناهماهنگی‌ها را به طور مؤثر رفع کنید.

درک انتظارات شریک زندگی

پیش از شروع زندگی مشترک، مهم است که به این فکر کنید که چه توقعاتی از همسر خود دارید و او چه انتظاراتی از شما دارد. آیا در مورد نقش‌ها و مسئولیت‌ها، آرزوهای شغلی، تنظیم خانواده و سایر اهداف زندگی اطلاعات کافی دارید؟ آیا دقیقاً می‌دانید از زندگی و همسر آینده خود چه می‌خواهید؟ این مشاوره به شما کمک می‌کند تا زوایای پنهان اما مهم زندگی مشترک را شناسایی کنید.

حفظ صمیمیت در رابطه

توانایی ایجاد و نگهداری از صمیمیت در زندگی زناشویی به معنای شکل‌دهی یک رابطه عاطفی عمیق و صادقانه میان زوجین است. این صمیمیت به عنوان زیربنای اعتماد، ارتباطات موثر و پیوندهای عاطفی قوی و ماندگار در زندگی مشترک عمل می‌کند. در جلسات مشاوره پیش از ازدواج، با عوامل کلیدی موثر بر این مهارت آشنا خواهید شد. برخی از این عوامل شامل موارد زیر هستند:

ایجاد ارتباط مبتنی بر احترام متقابل

توانایی بیان احساسات و افکار

توجه به خواسته‌ها و نیازهای شریک زندگی

صداقت در رفتار و ابراز علاقه

تعهد به پیشرفت و رشد مشترک

این مهارت‌ها می‌توانند زندگی زناشویی شما را عمیق‌تر و رضایت‌بخش‌تر کنند.

به طور کلی در مشاوره پیش از ازدواج، چهار گروه از افراد به ما مراجعه می‌کنند:

  1. افرادی که در ابتدای آشنایی هستند و برای دریافت راهنمایی در مشاوره پیش از ازدواج به ما مراجعه می‌کنند. در این موارد، امکان اجرای مشاوره به صورت جامع‌تر وجود دارد. بهترین حالت این است که مشاوره در مدت سه تا شش ماه ادامه داشته باشد .
  2. افرادی که در میانه آشنایی هستند و به دلیل بروز مشکلات مختلف به مشاور مراجعه می‌کنند. این افراد معمولاً در طول ارتباط با مسائلی مانند بدبینی، پرخاشگری، خودزنی، افسردگی، وسواس، اعتیاد، اقدام به خودکشی، یا مشکلات اقتصادی، قانونی و خانوادگی مواجه می‌شوند. در این نوع مشاوره، تمرکز اصلی بر حل مشکلات موجود است. اگر یکی از طرفین دارای اختلال شخصیت باشد، این موضوع به او اطلاع داده می‌شود و از او درخواست می‌شود برای درمان اقدام کند.
  3. افرادی که مدت‌ها در ارتباط بوده‌اند و برای اطمینان از تصمیم خود یا به پیشنهاد خانواده به مشاور مراجعه می‌کنند. این افراد معمولاً شناخت کاملی از یکدیگر دارند و انتظار دارند در یک یا دو جلسه به جمع‌بندی نهایی برسند. در این موارد، مشکلات بین‌فردی بررسی شده و با تکنیک‌هایی مانند تحلیل سود و زیان و تکنیک دورنما به آنها کمک می‌شود تا تصمیم خود را ارزیابی کنند. به دلیل عجله این افراد برای ازدواج، از آنها می‌خواهیم پس از ازدواج نیز رابطه خود را با مشاور حفظ کنند. در صورت وجود تفاوت‌های جدی (مانند سن، تحصیلات، شغل) یا مشکلات شخصیتی که نتوان از طریق تکنیک‌های فوق مدیریت کرد، از روش کاهش آسیب استفاده می‌شود تا میزان آسیب‌های احتمالی به حداقل برسد.
  4. افرادی که به تنهایی برای مشاوره پیش از ازدواج مراجعه می‌کنند، زیرا مخاطب آنها حاضر به شرکت در جلسات نیست یا امکان حضور ندارد (مانند افرادی که نامزدشان در خارج از کشور است). در این موارد، محدودیت بیشتری برای ارائه مشاوره وجود دارد.

مشاوره پیش از ازدواج و باورهای غلط

باورهای غلط و غیرمنطقی افراد درباره ازدواج می‌تواند بر فرآیند تصمیم‌گیری آنها و نوع رابطه‌ای که برقرار می‌کنند تأثیر زیادی بگذارد. به عنوان مشاور پیش از ازدواج، لازم است که نگرش‌ها و طرز تفکر مراجعان را شناسایی کرده و آنها را مورد ارزیابی قرار دهیم. در صورت شناسایی نگرش‌های نادرست یا منفی، باید مراجعان را با این باورها آشنا کرده و با استفاده از تکنیک‌ها و مهارت‌های چالشی به آنها کمک کنیم تا این باورها را مورد پرسش قرار دهند. این تکنیک‌ها به مراجعان کمک می‌کند تا از دیدگاه‌های جدید به باورهای خود نگاه کنند و آنها را به چالش بکشند. برخی از رایج‌ترین باورهای غلط در مراجعان مشاوره پیش از ازدواج عبارتند از:

قیافه به مرور زمان عادی می‌شود.

شانس فقط یک بار به در خانه آدم می‌آید.

افراد جذاب و زیبا متعلق به دیگران هستند.

عشق و علاقه پس از ازدواج شکل می‌گیرد.

ازدواج می‌تواند به درمان مشکلات روانی کمک کند.

ازدواج پایان تمام مشکلات زندگی است.

نکات بسیار مهم که باید در مورد مشاوره ‌پیش از ازدواج بدایند

بسیاری از زوج ها ،زمانی که تصمیم می گیرند وارد یک رابطه جدی شوند ،مشاوره پیش از ازدواج را جدی نمی‌گیرند ،زیرا فکر می کنند برای زندگی مشترک علایق و سلایق نزدیک به هم و هدف مشترک تشکیل خانواده ،کافی است. در حالی که مشاوره پیش از ازدواج می تواند به آگاهی و در نتیجه تصمیم گیری درست کمک کند.

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که ارزش‌های مشابهی دارند، ارتباط مؤثر برقرار می‌کنند و دوستی خوبی دارند و احتمالاً از رابطه عاشقانه خود لذت می‌برند و ازدواجی پایدار می‌سازند. مشاوره پیش از ازدواج می تواند به شما و شریک زندگیتان کمک کند تا مسائل مهم خود را بررسی کنید. ممکن است یک زوج از قبل بدانند که خانواده و فرزند می خواهند، با این حال، یک مشاورپیش از ازدواج می تواند به شما کمک کند تا در مورد دیدگاه خود از خانواده و آنچه که هر یک به عنوان شریک زندگی و والد شدن از یکدیگر انتظار دارید صحبت کنید.

ممکن است برای زوج دیگری سخت باشد که چگونه به بهترین شکل یک حرفه بزرگ را مدیریت کنند و در عین حال ازدواج خود را در اولویت قرار دهند. مشاور پیش از ازدواج با توجه به اولویت ها و مسوولیت های زوجین به آنها می آموزد که چگونه بتوانند این شرایط را مدیریت کنن. برخی از مراجعان در مشاوره پیش از ازدواج در مورد نگرانی هایشان در تربیت فرزند صحبت می کنند. مهم نیست که در چه موقعیتی هستید، مشاوره پیش از ازدواج فرصتی برای شناخت بهتر طرف مقابلتان است.

سؤالات بزرگ دیگری مانند تعریف وفاداری و تعهد، نحوه تعامل با والدین خود، انتظارات شما در مورد شغل و حرفه، و نحوه خرج کردن پول و مدیریت امور مالی از دیگر موضوعاتی است که زوجین در مشاوره پیش از ازدواج درباره آنها صحبت می کنند.
سوالات مشاوره پیش از ازدواج برای تسهیل بحث در مورد موضوعات مرتبط با ازدواج است. ساختن آینده ارتباط صرفا با بررسی فرضیات مفید نیست و می تواند برای شما مشکل آفرین باشد. پرداختن به موضوعات اساسی مربوط به مشاوره پیش از ازدواج ، به کاهش اختلافات در آینده خواهد کرد و به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا یک تعهد بلندمدت الزام آور قانونی مانند ازدواج به نفع هر دوی شما هست یا خیر.

کلینیک روانشناسی و مشاوره آفتابگردان با مجوز رسمی از سازمان روانشناسی با دو شعبه  در شرق و غرب تهران

تماس :   ۷۷۱۸۶۸۴۱–۰۲۱ __ ۰۹۳۰۱۹۳۹۲۵۴

وقتی قصد دارید بقیه عمرتان را با کسی بگذرانید، می خواهید بدانید که با هم سازگار هستید یا خیر. شما همچنین می خواهید مهارت هایی را برای حفظ سلامت ازدواج حتی در مواقع سخت داشته باشید. مشاوره پیش از ازدواج راهی برای ایجاد مجموعه مهارت ها و یادگیری نحوه صحبت در مورد موضوعاتی است که می تواند چالش برانگیز باشد.

در مشاوره پیش از ازدواج چه مواردی مطرح می شود

سوالات مشاوره پیش ازازدواج می تواند شامل همه چیز باشد! این فرصتی است برای صحبت در مورد نگرانی ها و پرسیدن سوالات. با خیال راحت هر موضوعی را که مربوط به آینده خود و شریک زندگیتان است با مشاور پیش از ازدواج مطرح کنید.

هنگامی که قصد دارید بقیه زندگی خود را فردی بگذرانید، مهم است که برای مقابله با چالش های مربوط به زندگی مشترک خود آماده باشید. این مفید و ضروری است که بدانید شریک زندگی شما در مورد مسائل مختلف چه نقطه نظرهایی دارد. اغلب زوج‌ها تصور می‌کنند که در مورد مسائل زناشویی هم‌فکر هستند، اما زمانی را برای بحث درباره آن‌ها اختصاص نداده‌اند و ممکن است از این که بفهمند همسرشان نظری بسیار متفاوت با آنچه تصور می‌کردند دارد، تعجب کنند. این بدان معنا نیست که شما شخص اشتباهی را پیدا کرده اید! در واقع، این فرصتی برای رشد است و فرصتی برای بحث و حل و فصل هر چیزی که در ارتباط با رابطه شماست و در آینده می تواند مشکل ساز شود.

مشاوره پیش ازازدواج به شما این فرصت را می دهد که حتی بیشتر در مورد همسر آینده خود و مهارت های صحبت در مورد موضوعاتی که ممکن است در مورد آنها اطلاعاتی نداشته باشید بیاموزید. درمانگر شما از شما سوالات مشاوره پیش از ازدواج می پرسد تا به تسهیل گفتگوهای صادقانه ای که ممکن است از آنها اجتناب کرده باشید یا هنوز به آن فکر نکرده باشید کمک کند. شما همچنین بینشی در مورد رفتار دیگری و همچنین رفتار خود کسب خواهید کرد و ابزارهایی را برای حل موثر تعارضات و بهبود ارتباطات خواهید آموخت.
بحث در مورد سؤالات مشاوره پیش از ازدواج با شریک زندگی خود در مشاوره که هنوز به آنها نپرداخته اید به شما این فرصت را می دهد که مکالمات دشوار یا موضوعاتی را که هنوز به آنها رسیدگی نکرده اید بررسی کنید. مشاوره پیش از ازدواج روشی مفید برای کشف برخی از موضوعاتی است که صحبت کردن در مورد آنها مانند مذهب، پول، جنسیت، سلامت، شغل، فرزندان، تقسیم کار خانگی، بدهی، دوستان و خانواده بسیار دشوار است. این مکالمات به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که شما و شریک زندگیتان در مورد مسائل مربوط به ازدواج تفاهم دارید.

مشاور پیش از ازدواج شما حتی ممکن است برخی از سوالات را مطرح کند که شما به آنها توجه نکرده بودید. مشاوره زوج‌ها می‌تواند به شما و شریک زندگیتان کمک کند تا ارتباطات خود را قبل از ازدواج بهبود ببخشید و ابزارهایی را که برای انجام این مکالمات به روشی مؤثر در طول زندگی مشترکتان نیاز دارید، به دست آورید.

یک بخش از سوالات پیش از ازدواج مختص شما، رابطه شما و انتظارات شما از ازدواج است. با این حال، سؤالات مشاوره پیش از ازدواج فهرست‌شده در زیر به شما و شریک زندگی‌تان کمک می‌کند تا مکالمات را در مورد موضوعات بزرگی که ممکن است بعداً در رابطه ایجاد مشکل کنند، تسهیل کند.

❇️ ۳۳ سوال مشاوره ‌پیش از ازدواج که هر زوجی باید قبل از ازدواج در مورد آنها صحبت کند:

مشاوره پیش از ازدواج به شما فضایی می دهد تا طرف مقابل خود را در سطحی عمیق تر بشناسید و به تعارضات به شیوه ای سازنده رسیدگی کنید. خانواده به روش های مختلفی تعریف می شود و تصور ما از خانواده بر اساس تجربیات گذشته خودمان است که ممکن است با آنچه شریک زندگی ما تجربه کرده است متفاوت باشد.

زوج ها ممکن است بر اساس آنچه که توسط والدینشان برای آنها الگوسازی شده است، فرضیاتی در مورد اینکه ازدواج چگونه خواهد بود ، داشته باشند. هرچه بتوانید در مورد انتظارات خود و شریک زندگیتان گفتگوی بیشتری داشته باشید و در جایی که باورهای شما کاملاً همسو نیستند، سازش پیدا کنید، با دانستن اینکه شما در یا جبهه هستید، حرکت رو به جلو آسان تر خواهد بود.
سؤالات خوب سؤالاتی هستند که به درک عمیق تر از یکدیگر وارزش هایتان منجر می شود. هدف از پرسیدن این سوالات تسهیل گفتگوی عمیق تر است.

۱- از چه چیزی در مورد شریک زندگی خود قدردانی می کنید؟

۲- برای چه چیزی در رابطه خود ارزش قائل هستید؟

۳- آیا در مورد کودکان هم نظر دارید؟ می خواهید چند فرزند داشته باشید؟

۴- ارتباطات با خانواده خود چطور است ؟ چگونه با خانواده شریک زندگی خود ارتباط برقرار می کنید؟

۵- وقتی خانواده خود را تشکیل دادید، چگونه با خانواده اصلی خود ارتباط برقرار می کنید؟

۶- چگونه پول و امور مالی خانه خود را (مشترک یا جداگانه) مدیریت خواهید کرد؟

۷- در مورد پس انداز پول و سرمایه گذاری چه احساسی دارید؟

۸- چگونه فرزندان خود را تربیت خواهید کرد؟

۹- رابطه جنسی شما چقدر مهم است؟ انتظارات شما در مورد صمیمیت و رابطه جنسی چیست؟

۱۰- دوست دارید همسرتان چگونه عشق و علاقه خود را ابراز کند؟

۱۱- ایده های شما در مورد تقسیم کارهای خانه چیست؟

۱۲- رابطه شما با پول چیست؟ احساس شما در مورد داشتن یا مدیریت بدهی چیست؟

۱۳- چگونه شغل خود را در رابطه با خانواده و ازدواج خود مدیریت می کنید؟

۱۴- چگونه با درگیری که قابل حل نیست برخورد می کنید؟

۱۵- انتظارات یا مرزهای شما در مورد روابط خارج از ازدواج مانند روابط دوستانه یا همکار چیست؟

۱۶- چه چیزی شما را برای ازدواج سازگار می کند؟

۱۷- چرا ازدواج برای شما و رابطه تان مهم است؟

۱۸- ازدواج و تعهد برای شما چه معنایی دارد؟

۱۹- خیانت برای شما چه معنایی دارد؟

۲۰- ارتباطتان با خودتان چگونه است.چه تصوری از خود دارید؟

۲۱- چه احساسی نسبت به دین دارید؟ اعتقادات مذهبی یا اعتقادات معنوی شما چقدر برای شما مهم است؟

۲۲- چگونه به دین یا معنویت خود عمل خواهید کرد؟ آیا فرزندان خود را در دین یا سنت معنوی خود تربیت خواهید کرد؟

۲۳- از همسرتان چه انتظاری دارید؟

۲۴- چه نوع حمایتی ازهمسرتان در ازدواج انتظار دارید؟ (شخصی، مالی و عاطفی)

۲۵- چگونه ازهمسر خود حمایت خواهید کرد؟ اگر تصمیم بگیرید بچه دار شوید چگونه از آنها حمایت خواهید کرد؟

۲۶- چگونه انتظار دارید به عنوان یک زوج متاهل با دوستان خود تعامل داشته باشید؟

۲۷- آیا با انتخاب های سبک زندگی شریک زندگی خود (سلامت، رژیم غذایی، ورزش، استفاده از مواد، عادات خواب، فعالیت ها، سرگرمی ها، و انگیزه وموفقیت حرفه ای) جموافق هستید.

۲۸- چگونه همسر خود را در تصمیم گیری های مهم یا شخصی مشارکت می دهید؟

۲۹- چگونه هویت شخصی خود را در ازدواج حفظ خواهید کرد؟ انتظار دارید چقدر زمان را با یکدیگر بگذرانید؟ چگونه اوقات فراغت خود را با هم و جدا از هم سپری خواهید کرد؟

۳۰- چه احساسی نسبت به خرج کردن پول دارید؟ عادات خرج کردن شما چقدر سازگار است؟

۳۱- ارزش های اصلی فردی شما چیست؟ ارزش های اصلی شریک زندگی شما چگونه با ارزش های شما همسو می شوند؟

۳۲- ازدواج شاد، دوست داشتنی و رضایت بخش را چگونه تعریف می کنید؟

۳۳ الگوهای رابطه مثبت شما برای ازدواج چه کسانی هستند؟ ازدواج چه کسی را تحسین می کنید و چرا؟

مشاوره ‌پیش از ازدواج

کلینیک روانشناسی و مشاوره آفتابگردان با مجوز رسمی از سازمان روانشناسی با دو شعبه  در شرق و غرب تهران

تماس :   ۷۷۱۸۶۸۴۱–۰۲۱ __ ۰۹۳۰۱۹۳۹۲۵۴

❇️ مشاوره ‌پیش از ازدواج چند جلسه است؟

به طور متوسط اکثر زوج ها در ۵ تا ۱۰ جلسه مشاوره پیش از ازدواج شرکت می کنند و مراجعان معمولاً یک بار در هفته یا یک هفته در میان مراجعه می کنند. مشاوره فرصتی برای رشد و فضایی برای رسیدگی به تعارض به شیوه ای سالم و سازنده است. بسیاری از زوج های متاهل پس از ازدواج، به عنوان راهی برای حفظ عادات سالم و تعمیق ارتباط خود با شریک زندگی خود، به مشاور مراجعه می کنند .

زوج هایی که برای مدت طولانی با هم بوده اند یا سابقه تروما با یکدیگر یا به صورت جداگانه داشته اند، ممکن است تاریخچه گذشته بیشتری برای بررسی و درگیری برای رسیدگی یا حل داشته باشند. آنها ممکن است برای مدت طولانی تری درگیر درمان شوند.

زوج هایی که هنوز در مرحله ماه عسل رابطه خود هستند، ممکن است سابقه درگیری های گذشته نداشته باشند که نیاز به حل و فصل دارند، با این حال، می توانند از داشتن یک محیط ساختاریافته برای صحبت در مورد آینده مشترک خود بهره مند شوند. آنها ممکن است از درمان به عنوان فرصتی برای بحث در مورد سوالات مهم مشاوره قبل از ازدواج که هنوز کشف نکرده اند استفاده کنند.
سایر زوج ها ممکن است بخواهند از وقت خود با یک مشاور پیش از ازدواج برای بهبود ابزارهای ارتباطی و مقابله ای خود استفاده کنند. مقدار زمانی که برای مشاوره قبل از ازدواج صرف می شود به شما و اهداف رابطه خاص شما بستگی دارد. آنچه را که در رابطه خود روی آن سرمایه گذاری کرده اید، مورد بررسی قرار خواهید داد. مشاوره پیش از ازدواج به شما این فرصت را می دهد که از همان ابتدا روی موفقیت ازدواج خود سرمایه گذاری کنید.

❇️چگونه به سوالات مشاوره ‌پیش از ازدواج پاسخ دهید؟

هنگام پاسخ دادن به سوالات مشاوره پیش از ازدواج، صادق بودن مهم است. این می تواند ترسناک باشد اگر از اختلاف نظر یا گفتگوهای دشوار با طرف مقابل خود می ترسید، با این حال، هر چیزی که از اشتراک گذاری آن می ترسید در نهایت در دراز مدت زمانی که قصد دارید برای زندگی با هم باشید آشکار می شود. هدف مشاوره این است که همه چیز را روی میز بگذاریم. یک ساعت در هفته می تواند تاثیر قابل توجهی بر نتایج آینده شما داشته باشد.

ازدواج فرصتی برای تجربه یک ارتباط عمیق و طولانی مدت با همسرتان است. این مهم است که نشان دهید واقعاً چه کسی هستید و احساس راحتی کنید که آنچه را که از یک رابطه نیاز دارید بخواهید. تعارض می تواند ناراحت کننده باشد، اما فرصتی برای رشد و راهی برای تسهیل ارتباط عمیق تر است. ایجاد عادات خوب مربوط به نحوه تعامل و ارتباط با همسرتان، تشدید تعارضات و آسیب‌های ناشی از الگوهای منفی را در ازدواج کاهش می‌دهد.

مشاوره می تواند به شما کمک کند ازدواج خود را با درک متقابل و اعتماد شروع کنید، زمانی که برای رسیدگی به موضوعات ضروری مانند رابطه جنسی، خانواده، نگرانی های مربوط به تعادل شغلی و زندگی کاری، پول و فرزندان گام بردارید. یک مشاور می تواند به شما کمک کند تا مکالمات ساختاری مرتبط با آینده خود داشته باشید.

❇️مشاوره ‌پیش از ازدواج به پایداری ازدواجتان کمک می کند

مشاوره ازدواج فقط برای زوج های متاهل در بحران نیست. بسیاری از مراجعان تصمیم می گیرند که در طول زندگی زناشویی خود به عنوان بخشی از روال خودمراقبتی شخصی خود در مشاوره شرکت کنند. شما و فردی که با او ازدواج می کنید در طول زندگی مشترک خود رشد و تکامل خواهید داشت. همه ازدواج ها با مشکلات و دوران سختی روبه رو خواهند شد. هدف اجتناب از این چالش ها نیست، بلکه به دست آوردن ابزارهایی برای رویارویی با آنها و غلبه بر موانع بدون رویگردانی از یکدیگر است.

مشاوره ‌پیش از ازدواج می تواند به شما کمک کند در زمان درست شروع کنید و از شما در حفظ سلامت رابطه خود در طول مدت ارتباط حمایت کند. مشاور شما می‌تواند مهارت‌هایی را برای پرداختن به مکالمات عاطفی به شما آموزش دهد، محیطی امن ایجاد کند که در آن بتوانید موضوعات دشوار را مطرح کنید و به شما در بهبود ارتباطاتتان کمک کند. این مهارت ها در طول زندگی زناشویی به شما کمک خواهد کرد.

3 پاسخ

تعقیب

  1. […] جلوگیری کنند. در بهترین کلینیک روانشناسی در حوزه مشاوره پیش از ازدواج، این تست‌ها به طور جامع و دقیق انجام می‌شوند و نتایج […]

  2. […] بیشتر بخوانید:مشاوره پیش از ازدواج […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *